Wil jij een goed doordacht systeem dat naadloos aansluit op al je bedrijfsprocessen? En een totaal overzicht van je lopende zaken en incidenten?

Dan heb je met het Fuprof AMS systeem alle arbo en milieuzaken in de hand! Door een goed uitgedacht systeem dat naadloos aansluit op al je bedrijfsprocessen, heb je een totaaloverzicht van je lopende zaken en incidenten.

Zoeken naar de nieuwste versie van het plan van aanpak, papieren formulieren of voortgang in Excel-lijsten behoren tot de verleden tijd, het staat allemaal in AMS.. Actuele informatie is altijd inzichtelijk evenals de voortgang van openstaande acties.

Het Fuprof AMS komt met een app waarmee je een directe verbinding hebt tussen de werkvloer en het AMS. Incidenten, gevaarlijke situaties of simpelweg verbeterideeën zijn eenvoudig en snel te melden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking neem contact met ons op.

Fuprof AMS, de digitale RI&E

Het Fuprof AMS biedt een compleet digitaal RI&E instrument waarmee het niet alleen gemakkelijk is om aan de wet- en regelgeving te voldoen, maar ook om de RI&E als tool te gebruiken om de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Arbeidsmiddelen

Gereedschappen en machines zijn een belangrijk onderdeel van goede arbeidsomstandigheden. Een goede administratie hiervan zorgt voor  goede arbeidsomstandigheden. AMS zorgt voor overzicht van het complete machinepark.

BHV

En als het dan toch eens misgaat, is het fijn als ook de noodorganisatie goed geregeld is. Welke BHV-er is wanneer aanwezig, hoe is het Bedrijfsnoodplan ingericht en zijn de certificaten allemaal nog geldig? AMS geeft de antwoorden.

RI&E advisering

Fuprof adviseert over een veilige en gezonde werkomgeving en ondersteunt bedrijven op het gebied van organisatievraagstukken.

Documentenbeheer

AMS biedt de mogelijkheid om een veelheid aan documenten te beheren, van een eenvoudige checklist tot een  volledig handboek. Uiteraard is dit zo in te richten dat belangrijke documenten goed bewaakt worden.

Ongevallen registratie

Het Fuprof AMS maakt melding, registratie en opvolging van ongevallen en incidenten op de werkvloer gemakkelijk en overzichtelijk. Op de achtergrond kunnen de meldingen op een veel dieper niveau worden geanalyseerd en de opvolging bijgehouden worden.

Managementrapportages

Naast het makkelijk registreren van incidenten en het bijhouden van acties is het natuurlijk ook belangrijk om dit allemaal inzichtelijk te maken. AMS geeft je helder en eenvoudig inzicht door rapportages.

Training

Fuprof instrueert en traint de medewerkers bij de implementatie van het AMS en op inhoudelijk niveau op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking neem contact met ons op.