Ben je van plan om je bedrijf te veranderen? Houd er dan rekening mee dat dat niet altijd zonder meer kan. Heeft de verandering mogelijk invloed op het milieu, dan wil het bevoegd gezag (gemeente, provincie) hierover vaak op de hoogte worden gesteld. Ook als verandering ervoor zorgt dat er voorschriften veranderen, dan moet je dit melden. Zie je nu door de bomen het bos al niet meer?

Laat Fuprof u daarbij helpen!

Van de eerste gedachtes om veranderingen in uw bedrijf door te voeren, tot aan het indienen van de definitieve vergunningaanvraag. Een vergunning moet zodanig opgesteld zijn dat uw onderneming de ruimte houdt om te groeien. Door de intermediairfunctie die Fuprof al heeft, zijn de lijnen kort en wordt de ondernemer zo min mogelijk belast met vragen omtrent de aanvraag. Al in een vroeg stadium kan Fuprof het bevoegd gezag betrekken bij het opzetten van de aanvraag: dit voorkomt achteraf veel vragen. Denk hierbij aan onder andere de volgende vergunningen: Wm-, WVO-, AMvB-, gebruiks-, bouw- en omgevingsvergunningen en bijvoorbeeld het activiteitenbesluit.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment